Ronnie Snipperdag's Agenda
Home

Ronnie`s CD MP3`s

Ronnie`s Acts Biografie Offertelijst

  Ronnie's 2005 Agenda

 

Volgende optreden Ronnie Snipperdag: 14-10-2008 op het Smartlappenfestival in Café van Velsen, Mariaplaats 8 te Utrecht. Aanvang 22.00 uur.

Snipperdag jingles zijn op elke werkdag te beluisteren op radio Schouwen-Duiveland 107.1 MHz

Hoor de klok twaalven slaan, tijd om aan de lunch te gaan. Dit is de eerste zin uit de herkenningsmelodie van het radioprogramma Boot op je Brood. Het is te horen op radio Schouwen Duivenland uit Zeeland, te ontvangen daar op 107.1 Mhz op de FM.

Het programma is te beluisteren op elke werkdag van 12.00 tot 13.00 uur en wordt gepresenteerd door Jan Boot. Elk rubriek in het programma wordt muzikaal aangekondigd of ondersteund door de muziek van Ronnie Snipperdag.

Hoe is dat nu zo gekomen? Welnu. Ronnie Snipperdag was de laatste tijd kind aan huis bij het radioprogramma. Hij speelde daar zijn liedjes en Jan Boot raakte gecharmeerd van zijn kunsten. Hij vroeg Ronnie of hij een paar herkenningsmelodiën, ook wel jingles genoemd, wilde maken voor zijn programma. Omdat Ronnie al jaren een kleine opnamen studio heeft, stemde hij toe met flonkerende ogen. Ronnie heeft in het verleden veel radiowerk gedaan. Hij maakte programma's en, jawel, hij produceerde ook jingles. Hij maakte die tunes zo dat het bij de luisteraars bleef hangen. Een melodie met het Hepie en Hepie gehalte. Ronnie hoopt dat de tune van Boot op je Brood hetzelfde effect zal hebben.

 

   Radio Jingles

Boot op je brood

Wif waf woef

  Jingles zowel als andere opdracht composities zijn op zijn Snipperdags gemaakt. Het zijn deuntjes met een gezonde dosis humor en elke rubriek van het programma heeft zijn typische melodie. Muziek voor alle jingles voor "Boot op je brood" is door Ronnie Snipperdag gecomponeerd, behalve dan de song "Wif waf woef". Dit muziekje is gebaseerd op een compositie van A. Khatchaturian, getiteld Sabre dance. In het programma Boot op je Brood wordt de "Wif waf woef" tune gebruikt voor de dierenrubriek.

'Boot op je brood' heeft een weblog waarin de gebeurtenissen
rondom het programma staan beschreven.

Je kunt de weblog vinden op:

www.bootopjebrood.web-log.nl

 


e-mail RonnieSnipperdag of bel voor meer informatie op telefoon nummer 0111-401564